Je kapitaal beschikbaar in 210 landen - Goud Nieuws - GoudGoud

Ga naar de inhoud

Je kapitaal beschikbaar in 210 landen

GoudGoud
Gepubliceerd door in goudrekening ·
Tags: goudrekeningeuropacificbankgoud
Houders van een gold backed Debit Card van Euro Pacific Bank hebben het voordeel dat ze hun goud in lokale cash kunnen omzetten in maar liefst 210 verschillende landen.
U kan uw gold backed debit card voeden vanuit uw rekening bij Euro Pacific Bank.
U kan al een rekening zonder verdere kosten openen als u 500 dollar overmaakt.
De regeling voor opgeslagen goud en zilver is een heel speciale.
Het goud en zilver wordt namelijk in de Perth Mint in Australië bewaard.
Hoe zeker is dat allemaal?
Nu, Euro Pacific Bank wordt zelf gecontroleerd door de IFSA en daarnaast  door de privacyregels zoals die op St. Vincent and the Grenadines gelden. Dat zijn regels vergelijkbaar met Europese regels. Men kan niet  zomaar uw gegevens even doorgeven.
Uw goud ligt opgeslagen bij de Perth Mint en de eigenaar daarvan is de West-Australische overheid. Voor de Mint geldt dat er onafhankelijke audits plaatsvinden. Deze opslag geldt als één van de veiligste in de wereld.
Het is een andere opzet als bij BullionVault of het voor Nederland onbereikbare Goldmoney. Er zijn wat nadelen, zoals het unallocated zijn van het goud in de mint, maar er zijn ook enorme voordelen, waaronder het beschikbaar hebben van je geld op een debit card in maar liefst 210 verschillende landen. U kan hier meer informatie over die gold backed debit card vinden!


Terug naar de inhoud